Rianne over haar studie Logistics Management

Logistiek stagiaire Rianne


Een van onze stagiaires op de afdeling productie en planning is Rianne. Rianne is 23 jaar oud, woonachtig in Lutten en studeert hbo Logistics Management aan het NHL Stenden in Emmen. Ze kent PM door een aantal vrienden, die hier werkzaam zijn. “Toen ik op zoek was naar een stageplek, vertelden mijn vrienden mij over PM. Dit trok mij erg aan. Ik heb contact opgenomen met PM en ben op gesprek geweest. Dit klikte meteen.” 

De stage

Het onderzoek dat Rianne uitvoert bij PM gaat over de planning op de afdeling montage. “De werkzaamheden die ik uitvoer passen erg goed bij mijn opleiding. De kennis die ik leer tijdens mijn studie kan ik bij PM toepassen.” In totaal duurt de stage van Rianne 20 weken. Alhoewel ze nog in de beginnende fase zit bevalt het haar goed. Ze krijgt veel verschillende informatie en mag bezig zijn met de onderwerpen die ze interessant vindt. Zo heeft Rianne veel geleerd over de dagelijkse gang van zaken op verschillende afdelingen en weet ze hoe het ERP systeem werkt. Het leukste aan haar stage tot nu toe vindt ze de sfeer tussen collega’s. “Ongeacht je functie wordt je als gelijke behandeld en dat is erg fijn. PM is een gezellig en leuk leerbedrijf waarin je jezelf kan ontwikkelen.”

De toekomst

In de toekomst ziet Rianne zichzelf werken in een leidinggevende functie. Dit kan zowel in productie als in logistiek zijn. Als ze aan haar stage bij PM denkt is hetgene wat haar het meeste bij blijft de sfeer. “De sfeer op de werkvloer en tussen collega’s is erg prettig”. Daarnaast heeft ze de begeleiding tijdens haar stage als erg positief ervaren. “Ondanks dat ik veel zelfstandig te werk ga, wat ook hoort bij mijn opdracht, kan ik altijd terecht bij mijn leidinggevende met vragen. Dit is ongeacht hoe druk ze zijn”.
Stagiaire Rianne planning

“PM is een gezellig en leuk leerbedrijf waarin je jezelf kunt ontwikkelen”

Wil je meer informatie over PM? Laat dan hier je email adres achter.

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)