5 tips voor een baan

Wil je een onderdeel van ons team en organisatie worden? Gebruik dan de mogelijkheid om jezelf voor te stellen en vertel ons wat je motiveert om medewerker van PM te worden. Onderstaand geven wij een 5-tal tips om je sollicitatie bij ons tot een succes te maken.

Medewerker CNC-slijpen

1. Maak ons nieuwsgierig!

Je sollicitatie is een manier om jezelf en je manier van werken te introduceren. Neem daarom de tijd om ons over je kennis en vaardigheden te vertellen. Wees voorbereid op zelfkritiek en onthoud dat je maar één kans krijgt om een ​​eerste indruk te maken. Beantwoording van de volgende vragen kan je daarbij helpen:

2. Vertel ons over je ambities!

Heb je een concrete loopbaanwens, vertel het ons! Ook als je opleidingswensen hebt horen wij het graag. Heb je geen concrete wens, maar geeft het werken in een informele omgeving jou voldoening? Vertel het ons dan ook! Hierdoor kunnen wij er rekening mee houden en erop anticiperen. Indien je op eigen initiatief solliciteert, willen we graag weten hoe je kennis hebt gemaakt met PM, de vacature en wat je ambities zijn.

3. Spreek je Engels of Duits?

Aangezien we als bedrijf wereldwijd actief zijn, bieden we verschillende carrièremogelijkheden. Spreek je vreemde talen zoals Engels, Duits of Frans geef dit dan aan in je sollicitatiebrief.

4. Precisie begint hier!

Komt je sollicitatie overeen met één van onze vacatures? Bevat je CV alle belangrijke informatie, eventueel behaalde diploma’s en certificaten? Zal de brief indruk maken op mensen die je niet kent? Heb je de sollicitatiebrief gecontroleerd op fouten? Heb je de vacature referentie vermeld? Dit hoort allemaal bij het volgen van de juiste weg.

5. Per e-mail

Verstuur je sollicitatie per e-mail naar werkenbij@PM.nl. Schrijf een korte e-mail aangaande je sollicitatie en verwijs naar de bijlagen. Natuurlijk voeg je je motivatiebrief en CV als bijlagen toe.

Neem vandaag nog de controle over je toekomst en solliciteer! Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Extra tip

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Wees dan goed voorbereid en kom op tijd. Lees je motivatiebrief nog eens rustig door en bedenk goed wat je wilt zeggen. Tenslotte, zet het geluid van je telefoon uit.

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)