Gefeliciteerd! Nog één stap te gaan

Kies hieronder een datum en tijdstip dat jou uitkomt. De vrijblijvende telefonische kennismaking is dan gepland. Een belafspraak kan altijd aangepast of geannuleerd worden. 

✓ Plezier

✓ Waardering

✓ Uitdaging

Dit is hoe anderen het contact met PM hebben ervaren

“Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed.”

Ik solliciteerde terwijl ik nog werk had. Voor mijn gevoel had ik niets te verliezen. Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed. Dit voelde vertrouwd en fijn. Ik kreeg nu een hele andere kijk op metaal. Ik ga gewoon een kijkje nemen bij PM dacht ik. Is het leuk en is de klik er dan ga ik door. Ik had leuke collega’s bij mijn oude werkgever en het vond ik leuk. Het was daarom moeilijk om mijn baan op te zeggen. Ik vind het moeilijk om mensen teleur te stellen. Maar uiteindelijk was het prettig dat ik de knoop had doorgehakt.
Portret foto Danielle

Danielle

Kwaliteitscontrole

“Het eerste contact was prettig en informeel.”

Het eerste contact was prettig en vrij informeel. Er werd gepraat over wat ik deed in mijn vrije tijd. Ik vertelde dat ik techniek en met de handen werken interessant en leuk vond. Ik mocht direct starten als vakantiekracht. Vanuit die rol ben ik door PM gevraagd om een BBL opleiding in verspaning te gaan doen. Die is inmiddels afgerond en ik werk hier met plezier. Ik krijg nog steeds de kans om nieuwe dingen te leren. Toen ik voor het eerst bij PM kwam keek ik mijn ogen uit. Dit paste goed bij mijn interesses. Ik kreeg de kans om nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd PM verder te helpen. Een win-win situatie.
Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

“Het contact was heel prettig.”

PM had mij uitgenodigd voor een gesprek. Het contact was heel prettig. Iedereen in de omgeving liet me voelen dat ik welkom was. Het voelde als een warm bad waar ik in terecht kwam vanaf dag één.
Portret foto van medewerker Anastassia

Anastasia

Monteur Lineaire Geleidingen

“De gesprekken met PM waren op zo’n ander niveau dan ik gewend was.”

De gesprekken met PM waren op zo’n ander niveau dan ik gewend was. Dat voelde meteen vertrouwd en goed. Bij de rondleiding heb ik mijn ogen uitgekeken. Hiervoor was ik gewend om met geld te werken. Alle investeringen hier vallen gewoon op. Het machinepark is zo groot en modern. Het heeft me zoveel rust gegeven dat ik mijn eigen ding kan doen. En mijn werk kan afsluiten als ik naar huis ga.
Portret foto Daniel

Daniel

Mechatronisch Monteur

“Ik dacht dat het een ingewikkeld en moeilijk gesprek zou zijn. Maar het bleek niet moeilijk.”

Ik heb meerdere bedrijven aangeschreven en bij PM mocht ik direct op gesprek komen. Ik bereidde me goed voor op het gesprek omdat ik dacht dat het een ingewikkeld en moeilijk gesprek zou zijn. Maar het bleek niet moeilijk. Er werden hele normale vragen gesteld en hierdoor voelde ik me op mijn gemak. Dit maakte dat het gesprek niet zo moeilijk was als ik dacht. Niet alle bedrijven doen dit zo, dat heb ik gehoord van vrienden die bij andere bedrijven hebben gesolliciteerd.
Portret foto van Fadi

Fadi

Funtie

Wat kun je verwachten van het telefoongesprek

Het telefoongesprek duurt ongeveer 15 minuten. Jij vertelt wie je bent, wat je nu doet, wat je kunt en wat je zoekt. Zo leren we elkaar beter kennen. 

Dit gesprek vindt dus telefonisch plaats. Wij vertellen je in dit gesprek welke PM baan of banen bij jou past. Jij kunt dan beter beslissen of dit iet is voor jou. 

Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen en zullen we een korte introductie geven over PM en het werken bij PM. 

Maak een belafspraak

Onze beloftes aan jou

Blij icoon werkenbijpm

Plezier

Zonder een baan met plezier wordt je steeds ongelukkiger. Heb jij het niet naar je zin dan zoeken we samen een manier om je baan aan te passen zodat je weer plezier krijgt in je werk.

Top van de berg PM

Uitdaging

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je regelmatig wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen, complexe taken en projecten uit te voeren en verantwoordelijkheid te dragen. Ook stimuleren we creativiteit, innovatie en samenwerking.

PM werkenbij medaille

Waardering

We bieden jouw een cultuur van waardering en erkenning. Je krijgt regelmatig feedback en complimenten voor je werk. Zodat je weet dat jouw inzet wordt gewaardeerd.

Ons verhaal

Bij PM weten we dat je een baan wilt waar je met plezier naar toe gaat. Je wilt je gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken heb je een nieuwe baan nodig.

Het probleem is dat je nu te vaak met tegenzin naar het werk gaat of te weinig waardering krijgt waardoor je je gefrustreerd voelt.
Wij geloven dat het in deze tijd, waar de banen voor het oprapen liggen niet zo kan zijn dat je te vaak met tegenzin en frustratie naar je werk gaat.

Wij begrijpen je frustratie en snappen dat je waardering wilt en met plezier naar je werk wilt. En dat is waarom we de afgelopen 5 jaar al ruim 80 mensen hebben geholpen aan een baan waar ze met plezier naar toe gaan en gewaardeerd worden.

En dit is hoe we dat doen:

  1. Toon interesse
  2. Maak kennis
  3. Nieuwe baan

Dus neem contact op en laat ons weten wie je bent en wat je kunt, dan vertellen wij wat mogelijk is (en dat is veel). Ondertussen lees je hier alvast de 10 zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe baan overweegt. Stop met vastzitten in je huidige situatie en ga weer met plezier naar je werk, in een nieuwe baan, aangepast aan jouw wensen.

PM medewerkers, die een product demonstratie krijgen.
Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)