Jouw plek om je te ontwikkelen

Stages en afstuderen

Stagiaires en afstudeerders

PM biedt studenten met een mbo-, hbo-, of wo-opleiding stages en afstudeeropdrachten. We bieden de mogelijkheid om in een professionele organisatie te werken aan uitdagende projecten. PM werken aan innovatieve producten voor onze klanten op o.a. medisch en technologisch gebied met als resultaat het opleveren van producten die de samenleving kunnen verbeteren.

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele en transparante sfeer. Je werkt tussen ervaren collega’s waardoor je extra veel leert en de organisatie snel leert kennen. We hebben een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn alle collega’s snel te bereiken en kan je snel weer verder indien je een vraag hebt. 

Wij vergelijken ons graag met de Champions League, maar dan voor de hightech industrie. Wij zijn gedreven, enthousiast en gaan voor het allerbeste resultaat. Wil jij met ons mee ontwikkelen?

Ruime keuze

Volop kansen om je te ontwikkelen!

Doordat we bij PM alle stappen van ons productieproces in huis hebben is er veel keuze in vakgebieden om stage te lopen. Denk hierbij aan:

Op het gebied van Mechatronica zijn wij met onze hightech positioneersystemen een belangrijke wereldspeler. Dagelijks komen we interessante problemen tegen die aanleiding bieden voor een divers aanbod aan interessante afstudeeropdrachten en stages.

Wat wij bieden

En wat je van ons kan verwachten

Wij behandelen je als één van onze collega’s. Naast dat je mee kunt werken aan nieuwe en uitdagende projecten kun je leren van ervaren collega’s. Wij bieden je een financiële vergoeding en mogelijkheden voor een vaste baan. Volop groeimogelijkheden dus. Je kunt meedoen aan personeelsactiviteiten en bent welkom bij onze feesten. Afstuderen en stage lopen bij PM betekent werken en leren in een dynamische omgeving met inspirerende collega’s.

BBL Leerling Freesafdeling
Twee medewerkers Logistiek

Interesse?

Heb je interesse in een stage bij PM of zoek je een passende  afstudeeropdracht? Stuur dan een mail aan onze afdeling HR, t.a.v. Joost Kampherbeek via werkenbij@PM.nl waarin de volgende punten aan de orde komen:

Ik heb interesse in:

Ook interessant voor jou

5 tips voor een baan

Jouw start bij PM

Contact met PM

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)