Betaald werken tijdens je opleiding? Dat kan bij PM! Solliciteer voor een BBL-baan

BBL-opleiding en werken, bij PM is het mogelijk!

Wil jij je diploma halen en tegelijkertijd praktijkervaring opdoen in een team van leuke collega’s? Bij PM is dat mogelijk!

Tijdens je BBL-opleiding is het fijn dat je kunt vertrouwen op mensen in je omgeving die ervaring hebben met het opleiden in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat de jongere generatie de kans krijgt zich verder te ontwikkelen. Daarom bieden wij banen aan voor jongeren die willen werken en leren tegelijk. Dit biedt de kans om de theorie die geleerd is tijdens de opleiding meteen in de praktijk toe te passen!

 

 

 

 

 

 

Bij PM kun jij je BBL-opleiding in de praktijk met succes afronden, deze garantie kunnen wij geven omdat:

  • Wij ruim 55 jaar bestaan. Daarmee beschikken we over veel praktijk ervaring;

  • Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een modern machinepark;

  • Je begeleid wordt door gekwalificeerde mensen die beschikken over ruime kennis en ervaring. Zij kunnen jou de fijne kneepjes van het vak leren;

  • Jaarlijks begeleiden wij nieuwe collega’s en zijn er collega’s die hun BBL-opleiding met succes bij ons afronden. 

  • Veel studenten na de opleiding bij ons in vaste dienst treden.

PS: Dat er een gezellige werksfeer is en er leuke collega’s zijn hoeven wij niet te zeggen, dat ga je zelf ervaren.

BBL-leerling: wat houdt werken bij PM in?

Werken bij PM betekent werken in de hightech industrie. Je werkt direct of indirect aan producten die wereldwijd worden gebruikt door toonaangevende fabrikanten in de elektronische chips, medische- en analytische industrie. PM behoort tot één van de beste bedrijven ter wereld in haar vakgebied, waar jij als BBL-leerling ook een onderdeel van bent! 

Wij voeren de meeste werkzaamheden en bewerkingen zelf uit. Tijdens je opleiding krijg je hierdoor een goed beeld van de verschillende vakgebieden en de samenwerking tussen de afdelingen.

Een BBL opleiding bij PM, dat kan in de volgende vakgebieden:

BBL-baan óók voor vrouwen

Wij steunen landelijke en regionale initiatieven die de aantrekkelijkheid van de techniek voor vrouwen vergroot, zoals de Girlsday voor middelbare scholieren. PM laat graag zien hoe leuk het werken in de techniek is. Steeds meer vrouwen kiezen voor een baan in de techniek. 

Wist je dat vrouwen meer oog hebben voor detail in vergelijking met mannen? Daarnaast benaderen zij problemen op een andere wijze.  Nog een reden om voor een leuke opleiding in de techniek te kiezen.

Werken en betaald worden

PM biedt je een leerwerkovereenkomst voor de duur van je BBL opleiding en na het behalen van je diploma heb je zicht op een dienstverband. Tijdens je opleiding ontvang je;

Daarnaast kun je deelnemen aan de diverse activiteiten en feestjes. De wekelijkse vrijdagmiddag borrel in onze kantine is daar een onderdeel van. Ook is er tijdens de pauzes gratis fruit in de kantine beschikbaar. 

Uitnodiging voor een BBL-aanmelding

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden naar het volgen van een BBL opleiding en het werken bij PM? Irene Koopman, onze HR Adviseur, vertelt je graag meer hier over! Je kunt Irene bereiken via het telefoonnummer (0523) 612 258 of per mail via werkenbij@PM.nl.

Ben je er al van overtuigd dat wij een match zijn? Meld je dan aan middels onderstaande aanmeldbutton en vermeld ook dat het om een BBL-baan gaat. Binnen enkele werkdagen zullen wij contact met je opnemen.

Irene-400x400px

Meld je aan