De verhalen van mensen die bij PM zijn gaan werken

Lees de onderstaande ervaringen van mensen die in dezelfde situatie zaten, maar de stap hebben genomen naar een baan bij PM. Het is zonde om vast te blijven zitten in een baan als er genoeg banen beschikbaar zijn. Overweeg een nieuwe baan om vooruit te komen.

Twijfel jij over een baan bij PM?

Lees dan de ervaringen van onderstaande mensen met het solliciteren en werken bij PM.

Het leven ziet er nu anders uit dankzij PM. Zowel op werk als thuis is het door mijn nieuwe baan prettiger.

Bij mijn vorige werk verloor mijn werkplezier. Ik wilde graag nieuwe dingen leren. Bij PM vond ik de oplossing: flexibiliteit, de mogelijkheid om bij te leren en gevarieerd werk. Het sollicitatieproces verliep snel en soepel. Nu ben ik rustiger, heb meer plezier in mijn werk en ben ook thuis meer ontspannen.
portret foto Agnes voor een machine

Agnes

Productiemedewerker

Nu ik bij PM werk, doe ik wat ik leuk vind, maar met minder reistijd.

Voordat ik bij PM solliciteerde, werkte ik op projectbasis via een detacheerder. Toen dat bedrijf plotseling stopte, stond ik voor een keuze: doorgaan met projectmatig werken of een vaste baan bij één bedrijf. Ik nam contact op met PM omdat mijn voorkeur toch uitging naar één vast bedrijf. Ik kende PM al goed en wist dat we elkaar konden helpen. Nu ik bij PM werk, doe ik wat ik leuk vind, maar met minder reistijd. Ik ben blij dat ik een nieuwe baan heb gevonden waar ik me op mijn plek voel.
Portret foto van Rien

Rienk

Mechanical Engineer

De werkomgeving bij PM is schoon en het machinepark is indrukwekkend.

Voordat ik bij PM solliciteerde, had ik het probleem dat mijn huidige werkgever te ver weg was van mijn nieuwe woonplaats. Daarnaast wilde ik graag een carrièrestap maken richting engineering. PM begreep dit probleem en liet dit zien tijdens een kennismakingsgesprek. Ze boden me de oplossing die ik zocht, namelijk een baan dichter bij huis en een mooie carrièrestap. Nu PM mijn probleem heeft opgelost, rij ik weliswaar langer naar mijn werk, maar mijn privéleven is nu veel beter georganiseerd. Ik kan samenwonen, genieten van mijn hobby’s en heb rust gevonden in mijn nieuwe baan. Het werken bij PM bevalt me goed, ik heb gezellige collega’s en mooie uitdagingen.
Portret foto Liset

Liset

Lead Mechanical Engineer

Inmiddels ben ik alweer 5 jaar in dienst. Kijkende naar een situatie waarin ik thuis zat en weinig kon ben ik trots met waar ik nu sta binnen PM!

Voordat ik bij PM solliciteerde, zat ik al 5 jaar thuis met knie problemen. Na mijn revalidatie wilde ik niet stilzitten en graag iets nuttigs doen. Ik ging in 8 weken een basiscursus verspaning volgen en mocht vervolgens stage lopen bij PM. Inmiddels heb ik een vast contract. Ik voel me nu goed en welkom bij PM.
Portret foto Yvonne voor Freesmachine

Yvonne

Frezer

Tijdens het gesprek kreeg ik een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden.

Voordat ik solliciteerde bij PM bevond ik me in een lastige situatie. Tijdens de economische crisis waren er weinig kansen voor iemand zonder ervaring zoals ik. Ik solliciteerde bij PM en werd verrast toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. PM liet zien dat ze mijn probleem begrepen en investeerden in mijn toekomst. Nu, jaren later, ben ik gegroeid als professional en heb ik meer mogelijkheden in mijn privéleven. Dankzij PM heb ik stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling ervaren.
Portret foto Peter

Peter

Logistiek Medewerker

PM wilde echt goed begrijpen wat mijn wensen waren.

Ik ben in Nederland komen wonen en na de inburgering zocht ik naar werk. Het eerste gesprek gaf direct een goed gevoel. PM wilde echt goed begrijpen wat mijn wensen waren. Ik had het idee dat het sollicitatiegesprek moeilijk zou zijn maar de vragen waren heel normaal en het voelde heel makkelijk. Het was niet zo ingewikkeld als ik dacht. Ik heb nu een passende baan in de ICT. Mijn leven is nu beter. Thuis zitten en leren is leuk maar je moet uiteindelijk iets doen voor je leven.
Portret foto van Fadi

Fadi

ICT Medewerker

PM gaf me het gevoel dat ik echt van waarde kon zijn.

Na mijn afstuderen was ik op zoek naar werk, maar ik wist niet goed wat ik wilde gaan doen. Dit gaf een onrustig gevoel. PM gaf me het gevoel dat ik echt van waarde kon zijn. Ze lieten meteen in het eerste gesprek zien waar ik allemaal mee bezig kon gaan. Dat was al heel concreet, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Werken bij PM heeft me een nieuw leven gegeven.
Portret foto Marjo

Marjo

R&D Engineer

Ik heb een gezellige groep collega's en ik heb inmiddels al veel geleerd. Ik heb het naar mijn zin bij PM.

Ik was opzoek naar een passende BBL opleiding. Mijn docent tipte dat verspanen wel iets voor mij was. Via Regionaal Techniek Centrum Hardenberg ben ik in contact gekomen met PM en ze boden me de mogelijkheid om mijn kwaliteiten te ontdekken. Ik heb een gezellige groep collega’s en ik heb inmiddels al veel geleerd. Ik heb het naar mijn zin bij PM.
Portret foto van Marco

Marco

BBL leerling Frezen

Het is bij PM goed voor elkaar qua tooling en machines. Er wordt geluisterd naar onze wensen en inbreng.

Ik was 15 en zocht een bijbaan. Ik had eerder bij een autogarage gewerkt maar dat werd minder leuk. Bij PM heb ik de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen in de techniek. Vanuit mijn bijbaan ben ik doorgegroeid naar een BBL opleiding. Inmiddels heb ik een baan als frezer bij PM. Ik krijg hier de kans om nieuwe dingen te leren. Er is een goede werksfeer, kloof tussen kantoor en productie is niet groot. Het is bij PM goed voor elkaar qua tooling en machines. Er wordt geluisterd naar onze wensen en inbreng.
Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

Sinds ik werk bij PM ben ik gelukkiger. Ik heb veel vrienden op mijn werk.

Ik spreek geen Nederlands en alleen in grote steden had ik opties voor werk. Ik ben hier vanuit Oekraïne gekomen en zocht werk. Het gesprek bij PM was anders, hier mocht ik wel komen, bij veel andere bedrijven werd ik direct afgewezen vanwege de taal. Het voelde als een warm bad waar ik in kwam vanaf de eerste dag. Iedereen vroeg hoe het met me ging en ze hielpen me waar nodig. Ik ben nu gelukkiger, ik kan mijn familie in Oekraïne helpen. Ik kan genieten van mijn leven, reizen, en zorgen voor mijzelf en familie. Ik heb veel vrienden op mijn werk. We zien elkaar niet alleen op werk maar zien elkaar ook in de weekenden.
Portret foto van medewerker Anastassia

Anastasia

Monteur Lineaire Geleidingen

Ik heb weer zin in mijn werk en kom niet moe thuis. Heb nu meer tijd om papa te zijn en er te zijn voor mijn gezin.

In mijn oude werk kwam ik nooit echt tot rust. Dit kostte mij energie en mijn werkplezier nam af. Nu heb ik weer energie om dingen te doen, ook door de weeks. Bij PM is er een andere manier van communiceren dan ik gewend was. Het is gemoedelijker. Mijn leven is nu relaxter. Mijn kinderen en vrouw merken dit ook. Ik heb weer zin in mijn werk, kom niet moe thuis en heb meer tijd om er te zijn voor mijn gezin.
Portret foto Daniel

Daniel

Mechatronisch Monteur

Ik heb het erg naar mijn zin. Ik heb flexibiliteit in werktijden en het is gezellig met collega’s.

Tijdens mijn stage leerde ik PM goed kennen. Na een tijdje dacht ik, hier zou ik wel willen werken. Toen mij na mijn stage een baan werd aangeboden was ik dan ook erg blij. Ik werk nu met veel plezier op oproepbasis en dat is heel fijn te combineren met mijn studie.

Stan

Oproepkracht
Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)