Inkoop medewerker

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, bevestigen en controleren van inkooporders tegen marktconforme prijzen en levertijden. Je houdt nauwlettend toezicht op de voortgang van de orders en beheert het artikelbestand, inclusief het aanvragen en opvoeren van nieuwe artikelen. Daarnaast onderhoud je de contacten met leveranciers om een soepele samenwerking te waarborgen. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat alle inkoopactiviteiten tijdig en correct worden uitgevoerd. Jouw interesse in techniek zorgt ervoor dat je effectiever kan communiceren met leveranciers, wat je helpt om de juiste keuzes te maken!

Aantal uren

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO4

Soort contract

Fulltime

Locatie

Dedemsvaart

Wat ga je doen als Inkoper bij PM?

Inkoper doet bestellingen
Inkoper controleert bestellingen

Wat jij mee brengt

Als Inkoper ben jij een enthousiaste en leergierige teamspeler. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het inkoopproces soepel verloopt. Ervaring is niet noodzakelijk, maar leergierigheid en de bereidheid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen zijn essentieel. Je hebt een scherp oog voor detail en een proactieve houding. Interesse in techniek is een pluspunt, omdat dit je helpt om technische producten en specificaties beter te begrijpen.

Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Commercieel Technicus, of een andere relevante opleiding. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk en je bent bekwaam in genoemde taken.
Liever in BBL-vorm? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Je omschrijft jezelf als oplossingsgericht, resultaatgericht, flexibel en gedreven, met organisatorisch inzicht en een commerciële houding.

Dit krijg je

Als Inkoper krijg je een afwisselende functie in een dynamische en stimulerende werkomgeving. Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijk salaris, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (totaal 38 dagen!). Tevens bieden wij een goede pensioenregeling en een werkkostenregeling waarmee je bijvoorbeeld een fiets, PC of smartphone kunt aanschaffen.

Door onze platte organisatiestructuur krijg je de kans om mee te denken aan de bedrijfsprocessen. Daarnaast kun je jezelf op diverse fronten verder ontwikkelen waarbij je jezelf én de organisatie naar een hoger level tilt. Je werkomgeving is schoon en rustig maar ook aan gezelligheid is geen gebrek, op de werkvloer maar ook tijdens de vele personeelsactiviteiten. Je hebt beschikking over dubbele schermen en een zit-sta bureau.

BBL-Studenten-Werken
Leerling en ervaren werknemer bij een slijpmachine

Geen ervaring

Geen probleem. Laat je omscholen. Binnen PM zijn er voldoende mogelijkheden om een nieuw vak te leren.

Heb je geen ervaring, maar heb je wel affiniteit met techniek en ben je leergierig? Wij leren je graag het vak.

Ben je leerling? 

Ben je leerling of wil je starten met de opleiding? Ook dan zijn wij geïnteresseerd naar jouw kennis en kunde. Via deze link lees je meer over de mogelijkheden zoals een BBL-werken en leren opleiding.

Twijfel je nog?

Maak dan vrijblijvend kennis. Je hoeft geen CV of brief te sturen. In ongeveer 15 minuten vertel jij wie je bent, wat je nu doet en wat je kunt. Zo leren we elkaar beter kennen. Dit gesprek vindt plaats via de telefoon. Wij vertellen je in dit gesprek welke PM baan bij jou past.

Jij plant een kennismaking eenvoudig op een tijdstip en dag die jou uitkomt.

Solliciteer direct

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)