Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter bij PM ben jij de drijvende kracht in onze zoektocht naar extra talent. Jij zorgt ervoor dat ons team blijft groeien met getalenteerde professionals, en je hebt de regie over het hele recruitmentproces. In deze veelzijdige rol ben je van begin tot eind betrokken: van het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten tot het voeren van overtuigende sollicitatiegesprekken en het coördineren van een efficiënt selectieproces.

Je bent altijd op zoek naar talent, zowel online als offline. Door actieve sourcing, slimme marketingcampagnes en het versterken van ons netwerk met externe partners, en in samenwerking met onze onderwijsverbinder, en het onderwijs, weet jij een continue instroom van nieuwe collega’s te realiseren. Daarnaast neem je het voortouw in het organiseren en bijwonen van banenmarkten en beurzen, waar je PM op de kaart zet bij diverse doelgroepen.

Met jouw energie, doelgerichtheid en enthousiasme zorg jij voor een optimale personeelsbezetting op alle afdelingen binnen PM. Jouw oog voor kwaliteit en talent is daarbij leidend en draagt bij aan jouw succes!

 

Aantal uren

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO/HBO

Locatie

Dedemsvaart

Wat ga je doen?

Corporate Recruiter voert sollicitatiegesprek
Recruiter overlegt met Managers

Dit krijg je als Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter speel je een belangrijke rol binnen PM, met veel ruimte voor eigen initiatief in een dynamische en groeiende organisatie. Voor jouw inzet ontvang je een passend salaris, conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar, aangevuld met 13 ADV-dagen, wat neerkomt op 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband.

We zorgen goed voor onze medewerkers: dagelijks staat er gratis fruit klaar in de kantine, en je werkplek is uitgerust met dubbele schermen en een zit-sta bureau voor een comfortabele werkomgeving. Daarnaast krijg je uiteraard ook een eigen laptop en werktelefoon.

Werken bij PM betekent ook gezelligheid! We organiseren regelmatig activiteiten en feestjes, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen.

Wat jij mee brengt

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega die PM wil helpen groeien. Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en weet effectief te schakelen met kandidaten, managers, externe partners en andere belanghebbenden. Het stellen van prioriteiten, coördineren van het wervingsproces en uitvoeren van administratieve taken gaat jou moeiteloos af.

Je bent mensgericht, een teamspeler, analytisch en organisatorisch sterk. Met jouw overtuigingskracht weet je kandidaten enthousiast te maken voor een nieuwe functie bij PM. Samen met managers en leidinggevenden werk je aan het behalen van de wervingsdoelen die je zelf opstelt.

Als Corporate Recruiter ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in werving en selectie. Je werkt nauw samen met de HR-afdeling en andere betrokkenen om ervoor te zorgen dat het wervingsproces soepel verloopt en PM de juiste talenten aantrekt.
Je beschikt over aan afgeronde MBO 4 of HBO in de richting van HRM, Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of andere relevante opleiding.
Ervaring in het recruitment vak is een pré!
PM Pand

Twijfel je nog?

Maak dan vrijblijvend kennis. Je hoeft geen CV of brief te sturen. In ongeveer 15 minuten vertel jij wie je bent, wat je nu doet en wat je kunt. Zo leren we elkaar beter kennen. Dit gesprek vindt plaats via de telefoon. Wij vertellen je in dit gesprek welke PM baan bij jou past.

Jij plant een kennismaking eenvoudig op een tijdstip en dag die jou uitkomt.

Solliciteer direct

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)