Gefeliciteerd met deze belangrijke stap naar een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat.

In je mailbox vindt je de bevestiging van onze belafspraak.

Bekijk hier de korte video die ik voor je opgenomen heb.
Video afspelen

Dit is hoe anderen het contact met PM hebben ervaren

“Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed.”

Ik solliciteerde terwijl ik nog werk had. Voor mijn gevoel had ik niets te verliezen. Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed. Dit voelde vertrouwd en fijn. Ik kreeg nu een hele andere kijk op metaal. Ik ga gewoon een kijkje nemen bij PM dacht ik. Is het leuk en is de klik er dan ga ik door. Ik had leuke collega’s bij mijn oude werkgever en het vond ik leuk. Het was daarom moeilijk om mijn baan op te zeggen. Ik vind het moeilijk om mensen teleur te stellen. Maar uiteindelijk was het prettig dat ik de knoop had doorgehakt.
Portret foto Danielle

Danielle

Kwaliteitscontrole

“Het eerste contact was prettig en informeel.”

Het eerste contact was prettig en vrij informeel. Er werd gepraat over wat ik deed in mijn vrije tijd. Ik vertelde dat ik techniek en met de handen werken interessant en leuk vond. Ik mocht direct starten als vakantiekracht. Vanuit die rol ben ik door PM gevraagd om een BBL opleiding in verspaning te gaan doen. Die is inmiddels afgerond en ik werk hier met plezier. Ik krijg nog steeds de kans om nieuwe dingen te leren. Toen ik voor het eerst bij PM kwam keek ik mijn ogen uit. Dit paste goed bij mijn interesses. Ik kreeg de kans om nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd PM verder te helpen. Een win-win situatie.
Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

“Het contact was heel prettig.”

PM had mij uitgenodigd voor een gesprek. Het contact was heel prettig. Iedereen in de omgeving liet me voelen dat ik welkom was. Het voelde als een warm bad waar ik in terecht kwam vanaf dag één.
Portret foto van medewerker Anastassia

Anastasia

Monteur Lineaire Geleidingen
Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)