De verhalen van mensen die bij PM zijn gaan werken

Lees de onderstaande ervaringen van mensen die in dezelfde situatie zaten, maar de stap hebben genomen naar een baan bij PM. Het is zonde om vast te blijven zitten in een baan als er genoeg banen beschikbaar zijn. Overweeg een nieuwe baan om vooruit te komen.

drie cnc freesoperators voor de machine

Twijfel jij over een baan bij PM?

Lees dan de ervaringen van onderstaande mensen met het solliciteren en werken bij PM.

Ik zit hier bij PM lekker op mijn plek.

Ik werkte met veel plezier bij een hovenier. Uiteindelijk kon ik mijn werk niet meer uitvoeren en moest ik opzoek naar een nieuwe baan. Via via ben ik in gesprek gekomen met PM. Ik werd open ontvangen en er was begrip voor mijn situatie. Ik heb nu weer een passende baan gevonden waar ik met plezier naar toe ga. Hier kan ik mezelf verder ontwikkelen.

Lambert

Montage medewerker Cleaning

Dankzij mijn nieuwe baan bij PM ben ik niet meer lichamelijk moe als ik naar huis ga en heb ik de uitdaging gevonden die ik bij mijn vorige baan ontbrak.

Bij mijn vorige werkgever was ik aan het einde van mijn dienstverband niet meer gelukkig. Het was lichamelijk zwaar werk en hierdoor kreeg ik pijn in mijn schouders en rugklachten. Daarnaast miste ik uitdaging. Dankzij mijn nieuwe baan bij PM ben ik niet meer lichamelijk moe als ik naar huis ga en heb ik de uitdaging gevonden die ik bij mijn vorige baan ontbrak.

Kirsten

Medewerker Slijpen

Ik heb nu weer energie om leuke dingen te ondernemen in mijn vrije tijd.

Hiervoor had ik lichamelijk zwaar werk, hierdoor kwam ik uitgeput thuis. Mijn nieuwe baan bij PM, in een voor mij nieuwe sector met totaal ander werk heeft mijn leven veranderd. Als ik naar huis ga ben ik blij want ik heb een leuke dag gehad en ik kan het werk achter me laten. Ik heb nu weer energie om leuke dingen te ondernemen in mijn vrije tijd.
Foto van een medwerker kwaliteitscontrole bij PM

Danielle

Kwaliteitscontrole

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)