Jij wil een baan bij PM, leuk!

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en binnen 24 uur nemen we contact met je op!

Solliciteer direct

Stuur je CV op. Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Stuur jij je CV op vrijdag of in het weekend, dan ontvang je maandag een reactie

✓ Plezier

✓ Waardering

✓ Uitdaging

Dit is hoe anderen het contact met PM hebben ervaren

“Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed.”

Ik solliciteerde terwijl ik nog een baan had. Voor mijn gevoel had ik daarom niets te verliezen. Ik belde met de HR-afdeling en dat klikte meteen goed, het voelde vertrouwd en fijn. Alleen al door dit korte gesprek kreeg ik een heel andere kijk op de metaalindustrie. Ik dacht: “Ik ga gewoon een kijkje nemen bij PM. Als het leuk is en de klik er is, ga ik ervoor.” Ik had leuke collega’s bij mijn oude werkgever en het werk beviel me goed. Het was daarom moeilijk om mijn baan op te zeggen. Ik vind het lastig om mensen teleur te stellen. Maar uiteindelijk was het gevoel voor PM zo sterk, dat ik toch de knoop had doorgehakt om hier te gaan werken. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.
Portret foto Danielle

Danielle

Kwaliteitscontrole

“Het eerste contact was prettig en informeel.”

Het eerste contact was prettig en vrij informeel. Er werd gepraat over wat ik deed in mijn vrije tijd. Ik vertelde dat ik techniek en met de handen werken interessant en leuk vond. Ik mocht direct starten als vakantiekracht. Vanuit die rol ben ik door PM gevraagd om een BBL opleiding in verspaning te gaan doen. Die is inmiddels afgerond en ik werk hier met heel veel plezier. Ik krijg nog steeds de kans om nieuwe dingen te leren. Toen ik voor het eerst bij PM kwam keek ik mijn ogen uit. Dit paste goed bij mijn interesses. Ik kreeg de kans om nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd PM verder te helpen. Een win-win situatie.
Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

“Het contact was heel prettig.”

PM had mij uitgenodigd voor een gesprek. Het contact was heel prettig. Iedereen in de omgeving liet me voelen dat ik welkom was. Het voelde als een warm bad waar ik in terecht kwam vanaf dag één.
Portret foto van medewerker Anastassia

Anastasia

Monteur Lineaire Geleidingen

“De gesprekken met PM waren op zo’n ander niveau dan ik gewend was.”

De gesprekken met PM waren op zo’n ander niveau dan ik gewend was. Dat voelde meteen vertrouwd en goed. Bij de rondleiding heb ik mijn ogen uitgekeken. Alle investeringen hier vallen gewoon op. Het machinepark is zo groot en modern. Het heeft me zoveel rust gegeven dat ik mijn eigen ding kan doen. En mijn werk kan afsluiten als ik naar huis ga.
Portret foto Daniel

Daniel

Mechatronisch Monteur

“Ik dacht dat het een ingewikkeld en moeilijk gesprek zou zijn. Maar het bleek niet moeilijk.”

Ik heb meerdere bedrijven aangeschreven en bij PM mocht ik direct op gesprek komen. Ik bereidde me goed voor op het gesprek omdat ik dacht dat het een ingewikkeld en moeilijk gesprek zou zijn. Maar het bleek niet moeilijk. Er werden hele normale vragen gesteld en hierdoor voelde ik me op mijn gemak. Dit maakte dat het gesprek niet zo moeilijk was als ik dacht. Niet alle bedrijven doen dit zo, dat heb ik gehoord van vrienden die bij andere bedrijven hebben gesolliciteerd.
Portret foto van Fadi

Fadi

ICT-Medewerker

Sollicitatieprocedure

Solliciteer je direct op een vacature dan ziet het sollicitatieproces er als volgt uit:

1. Stuur je CV op

Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Stuur jij je CV op vrijdag of in het weekend, dan ontvang je maandag een reactie.

Icoon gesprek bij PM

2. Gesprek op kantoor

Zien we een match dan nodigen we je uit bij ons op kantoor. We bellen je op en plannen een afspraak die jouw uitkomt.

Ontvang je contract

3. Ontvang je contract

Zijn we beiden nog steeds enthousiast na het gesprek op kantoor dan ontvang je een contract van ons.

Begin aan je nieuwe baan

4. Begin aan je nieuwe baan

Je bent akkoord gegaan met ons voorstel en je begint aan je eerste werkdag.

Onze beloftes aan jou

Blij icoon werkenbijpm

Plezier

Zonder een baan met plezier wordt je steeds ongelukkiger. Heb jij het niet naar je zin dan zoeken we samen een manier om je baan aan te passen zodat je weer plezier krijgt in je werk.

Top van de berg PM

Uitdaging

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je regelmatig wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen, complexe taken en projecten uit te voeren en verantwoordelijkheid te dragen. Ook stimuleren we creativiteit, innovatie en samenwerking.

PM werkenbij medaille

Waardering

We bieden jouw een cultuur van waardering en erkenning. Je krijgt regelmatig feedback en complimenten voor je werk. Zodat je weet dat jouw inzet wordt gewaardeerd.

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)