Bij mijn vorige werk verloor mijn werkplezier. Ik wilde graag nieuwe dingen leren. Bij PM vond ik de oplossing: flexibiliteit, de mogelijkheid om bij te leren en gevarieerd werk. Het sollicitatieproces verliep snel en soepel. Nu ben ik rustiger, heb meer plezier in mijn werk en ben ook thuis meer ontspannen.

Agnes

Productiemedewerker

portret foto Agnes voor een machine
Voordat ik solliciteerde bij PM, had ik een aantal problemen op mijn vorige werk. Ik had een parttime contract, maar werkte regelmatig meer uren. Op een gegeven moment werd dit te veel. Mijn werkplezier nam af en ik wilde graag nieuwe dingen leren, maar kreeg daar geen kans voor. Bij PM zag ik de mogelijkheid om extra uren te maken buiten mijn contracturen en om nieuwe dingen te leren.

Door deze problemen voelde ik me niet fijn. Ik had steeds minder zin om naar mijn werk te gaan en verloor mijn plezier in het werk. Als jonge werknemer wilde ik blijven leren en groeien, niet stilstaan.

PM liet zien dat ze mijn problemen begrepen. Een collega sprak positief over PM en ik schreef me in voor speeddates bij het bedrijf. De eerste indruk was meteen goed. Alles was schoon, netjes en geordend.

Na de speeddates werd ik uitgenodigd voor een vervolggesprek.

Ik vertrouwde PM om mijn problemen op te lossen omdat ze me de mogelijkheid boden om meer uren te werken en nieuwe dingen te leren. Er is veel variatie in het werk en er is flexibiliteit in het plannen. Bij PM ging het sollicitatieproces ook veel sneller en soepeler dan bij vergelijkbare bedrijven.

Het leven ziet er nu anders uit dankzij PM. Mijn hoofd is veel rustiger. Ik ga veel rustiger naar huis. Het loopt gewoon lekkerder. Daarnaast is mijn werkplezier weer gestegen. Hiervoor was ik sneller aangebrand door de irritaties op de werkvloer bij mijn vorige werk. Nu ben ik ook thuis rustiger en vrolijker. Zowel op werk als thuis is het door mijn nieuwe baan dus prettiger.

" Het leven ziet er nu anders uit dankzij PM. Zowel op werk als thuis is het door mijn nieuwe baan prettiger."

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)