Wat moet je doen?

Je overweegt een baan bij PM. Leuk! We helpen je graag verder. Maak vrijblijvend kennis of solliciteer direct. Of je geschikt bent voor een baan bij PM hangt af van je vaardigheden en motivatie. Wat we van jou verwachten vind je op de detailpagina van een vacature onder het kopje ‘Wat jij meebrengt’. 

Twijfel? Maak vrijblijvend kennis. Je hoeft geen CV of brief te sturen. In ongeveer 15 minuten vertel jij wie je bent, wat je nu doet en wat je kunt. Zo leren we elkaar beter kennen. Dit gesprek vindt plaats via de telefoon. Wij vertellen je in dit gesprek welke PM baan bij jou past.

Jij plant een kennismaking eenvoudig op een tijdstip en dag die jou uitkomt.

Welke banen zijn er?

We hebben bijna een baan voor iedereen. Zolang jij relevante vaardigheden hebt, is er een baan voor jouw bij PM. Ben je installatiemonteur dan heb je affiniteit met techniek en kun je aan de slag in de technische dienst of als mechatronisch monteur. Een ander voorbeeld, werk je nu bij de post, dan kun je aan de slag op de meetkamer.

Als jij de juiste vaardigheden bezit en gemotiveerd bent dan leren wij jou de rest! Plan vrijblijvend een kennismaking of bekijk de openstaande vacatures.

Openstaande vacatures per afdeling

Vacature montage medewerker

Montage

De onderdelen die in onze fabriek gemaakt worden, worden door onze medewerkers in elkaar gezet en getest. Dit gebeurt op onze montageafdeling of in één van de cleanrooms. Jouw kennis en ervaring zijn hierbij bepalend.

BBL vacature Operations

Operations

Bij operations vind je een verzameling van functies. Onder andere management, werkvoorbereiding, inkoop, planning en logistiek zitten dicht bij elkaar. Dit maakt dat de lijnen kort zijn en er bij vragen of problemen snel gehandeld kan worden.

Vacature Sales & Marketing

Sales & Marketing

Onze Sales en marketing afdeling bestaat uit een gezellig team van ongeveer 8 collega’s. Kom jij dit team versterken?

HR & Finance

Bij HR worden alle personeelszaken gedaan. Van werving en selectie tot het maken van contracten en het doen van de salarisadministratie. Daarnaast kunnen onze collega’s hier terecht voor vragen. Op onze financiële afdeling worden de begrotingen gemaakt en facturen verwerkt. Zou een van deze afdelingen jouw nieuwe werkplek kunnen zijn?

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Interesse in een baan in deze vakgebieden? Wij komen graag in contact. Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Vacature Engineering

Engineering

Onze afdeling engineering is dagelijks bezig om de beste producten en systemen te bedenken en ontwikkelen. Het team bestaat uit engineers met verschillende vakgebieden zoals R&D-, System-, Mechanical en Process engineering. Kom jij het team versterken?

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Interesse in een baan of stage op het gebied van engineering? Neem dan contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Staat er geen baan tussen?

Interesse maar staat er geen vacature online? Maak vrijblijvend kennis. Je hoeft geen CV of brief te sturen. Telefonisch in ongeveer 15 minuten vertel jij wie je bent, wat je nu doet en wat je kunt. We leren elkaar zo beter kennen. Wij vertellen je direct in dit gesprek welke PM baan bij jou past. We hebben bijna een baan voor iedereen. Zolang jij relevante vaardigheden hebt, is er een baan voor jouw bij PM.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV op icoon

1. Stuur je CV op

Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Stuur jij je CV op vrijdag of in het weekend, dan ontvang je maandag een reactie.

Geen CV, wel interesse?
Je CV opsturen is niet verplicht. Plan een vrijblijvende kennismaking. Duurt ongeveer 15 minuten. Jij vertelt wie je bent, wat je nu doet en wat je kunt. Zo leren we elkaar beter kennen. Wij vertellen je direct in dit gesprek welke PM baan bij jou past.

Icoon gesprek bij PM

2. Gesprek op kantoor

Zien we een match dan nodigen we je uit bij ons op kantoor. We bellen je op en plannen een afspraak die jouw uitkomt.

Ontvang je contract

3. Ontvang je contract

Zijn we beiden nog steeds enthousiast na het gesprek op kantoor dan ontvang je een contract van ons.

Begin aan je nieuwe baan

4. Begin aan je nieuwe baan

Je bent akkoord gegaan met ons voorstel en je begint aan je eerste werkdag.

Agnes

Bij mijn vorige werk verloor mijn werkplezier. Ik wilde graag nieuwe dingen leren. Bij PM vond ik de oplossing: flexibiliteit, de mogelijkheid om bij te leren en gevarieerd werk. Het sollicitatieproces verliep snel en soepel. Nu ben ik rustiger, heb meer plezier in mijn werk en ben ook thuis meer ontspannen.
portret foto Agnes voor een machine

Agnes

Productiemedewerker

“Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed.”

Portret foto Danielle

Danielle

Kwaliteitscontrole

“Het eerste contact was prettig en informeel.”

Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

Neem alvast een kijkje, bekijk beelden van je mogelijke werkplek.

Video afspelen
Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Geen relevante werkervaring?

We hebben bijna een baan voor iedereen, voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken of willen doorgroeien tot aan omscholingstrajecten. Ben je installatiemonteur dan heb je affiniteit met techniek en kun je aan de slag in de technische dienst of als mechatronisch monteur. Een ander voorbeeld, werk je nu bij de post, dan kun je aan de slag op de meetkamer. Als jij de juiste vaardigheden bezit en gemotiveerd bent dan leren wij jou de rest! Zo had Ania geen ervaring met het werken met metaal en nu werkt ze als slijper.

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)