Ik was 15 en zocht een bijbaan. Ik had eerder bij een autogarage gewerkt maar dat werd minder leuk. Bij PM heb ik de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen in de techniek. Vanuit mijn bijbaan ben ik doorgegroeid naar een BBL opleiding. Inmiddels heb ik een baan als frezer bij PM. Ik krijg hier de kans om nieuwe dingen te leren. Er is een goede werksfeer, kloof tussen kantoor en productie is niet groot. Het is bij PM goed voor elkaar qua tooling en machines. Er wordt geluisterd naar onze wensen en inbreng.

Gydo

Frezer

Het volledige verhaal van Gydo

Als 15-jarige zocht ik zeven jaar geleden een bijbaan. Ik had al wel een bijbaan maar die vond ik niet meer zo leuk. Ik ging op zoek naar een nieuwe baan om wat bij te verdienen.

Een kennis van mij kende mensen die bij PM werkten. Zodoende wist ik ook dat ze nog mensen zochten voor vakanties en weekenden. Perfect voor mij destijds. Het eerste contact was prettig en vrij informeel. Er werd gepraat over wat ik deed in mijn vrije tijd. Ik vertelde dat ik techniek en met de handen werken interessant en leuk vond. Ik mocht direct starten als vakantiekracht. Vanuit die rol ben ik door PM gevraagd om een BBL opleiding in verspaning te gaan doen. Die is inmiddels afgerond en ik werk hier met plezier. Ik krijg nog steeds de kans om nieuwe dingen te leren.

Toen ik voor het eerst bij PM kwam keek ik mijn ogen uit. Dit paste goed bij mijn interesses. Ik kreeg de kans om nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd PM verder te helpen. Een win-win situatie.

Er heerst een goede werksfeer. De kloof tussen kantoor en productie is niet groot. Het is daarnaast goed voor elkaar bij PM op gebied van machines en tooling. Er wordt geluisterd naar onze wensen en inbreng.

"Het is bij PM goed voor elkaar qua tooling en machines. Er wordt geluisterd naar onze wensen en inbreng. "

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)