Voordat ik solliciteerde bij PM bevond ik me in een lastige situatie. Tijdens de economische crisis waren er weinig kansen voor iemand zonder ervaring zoals ik. Ik solliciteerde bij PM en werd verrast toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. PM liet zien dat ze mijn probleem begrepen en investeerden in mijn toekomst. Nu, jaren later, ben ik gegroeid als professional en heb ik meer mogelijkheden in mijn privéleven. Dankzij PM heb ik stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling ervaren.

Peter

Logistiek Medewerker

Portret foto Peter

Het volledige verhaal van Peter

Voordat ik solliciteerde bij PM, bevond ik me in een lastige situatie. Het was december 2013 en de economische crisis zorgde voor weinig kansen, vooral voor iemand zonder ervaring zoals ik. Er waren veel sollicitanten voor elke vacature en ik voelde me ontmoedigd.

Ik had een opleiding gevolgd in transport en logistiek, maar het was moeilijk om werk te vinden in die sector. Ik overwoog zelfs om door te studeren, maar ik wilde liever praktisch aan de slag. Toen hoorde ik via een contactpersoon over een vacature bij PM. Ik solliciteerde en tot mijn verbazing werd ik uitgenodigd voor een gesprek.

Dit was al bijzonder in die tijd waarin veel sollicitaties geen reactie kregen. Tijdens het gesprek kreeg ik een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden. Ik voelde me op mijn gemak en kreeg zelfs een tweede gesprek. Dit gaf me vertrouwen dat PM mijn probleem begreep en serieus nam.

Uiteindelijk kreeg ik de baan aangeboden en ik had het gevoel dat PM wilde investeren in mijn toekomst. Dit vertrouwen werd beloond, en nu, jaren later, ben ik gegroeid als professional en heb ik meer mogelijkheden in mijn privéleven. Het hebben van een baan in crisistijd gaf me stabiliteit en de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Dankzij PM heb ik me persoonlijk kunnen ontwikkelen en sta ik sterker in het leven.

"Tijdens het gesprek kreeg ik een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden."

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)