Voordat ik bij PM solliciteerde, zat ik al 5 jaar thuis met knie problemen. Na mijn revalidatie wilde ik niet stilzitten en graag iets nuttigs doen. Ik ging in 8 weken een basiscursus verspaning volgen en mocht vervolgens stage lopen bij PM. Inmiddels heb ik een vast contract. Ik voel me nu goed en welkom bij PM.

Yvonne

Frezer

Het volledige verhaal van Yvonne

Voordat ik bij PM solliciteerde, zat ik al 5 jaar thuis wegens ernstige knieklachten. Na revalidatie begon het steeds beter te voelen. Ik wilde niet stilzitten en wilde graag iets nuttigs doen. Ik ben begonnen met werken om te ontdekken wat ik kon en om mijn grenzen te verleggen. Dit lukte beter dan verwacht. In mijn zoektocht naar een nieuwe baan werd mijn een basiscursus verspaning aangeboden die mij erg leuk leek. Na een intensieve opleiding van 8 weken mocht ik een half jaar stage lopen bij PM.

PM bood mij een stageplek aan op de boorafdeling. Oorspronkelijk wilde ik naar een ander bedrijf in de buurt, maar PM voelde beter aan. Bij PM voelde ik mij welkom! Het voelde als thuiskomen en zag er schoon en netjes uit. Het sollicitatieproces bij PM verliep zoals verwacht, alles was meteen duidelijk.

Tijdens het werken bij PM merkte ik dat mijn klachten verminderden en ik me verder kon ontwikkelen. Na mijn stage kreeg ik een contract en mocht ik in januari 2019 doorgroeien naar de freesafdeling. Hier kreeg ik nog meer uitdaging, wat ik erg prettig vond.

Op de freesafdeling heb ik het naar mijn zin. Momenteel werk ik als enigste vrouw op de freesafdeling tussen alle mannen. Toch heeft iedereen respect voor elkaar en is de sfeer prettig. Door mijn reistijd maak ik lange dagen. Dit heb ik er graag voor over. ‘S ochtends drink ik voor het werk samen met collega’s nog een kop koffie en daarna gaan we er tegenaan.

Inmiddels ben ik alweer 5 jaar werkzaam voor dit prachtige bedrijf. Met mijn knie gaat het momenteel super. Dit komt ook mede door de goede egale schone vloeren binnen PM. Ik voel me beter dan 5 jaar geleden en ben trots op hoe ik mij heb ontwikkeld.

"Inmiddels ben ik alweer 5 jaar in dienst. Kijkende naar een situatie waarin ik thuis zat en weinig kon ben ik trots met waar ik nu sta binnen PM! "

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)