De verhalen van mensen die bij PM zijn gaan werken

Lees onderstaande ervaringen van mensen die in dezelfde situatie zaten. Maar de stap hebben genomen naar een baan bij PM. Het is zonde om vast te blijven zitten in een baan als er genoeg banen beschikbaar zijn.
Overweeg een nieuwe baan om vooruit te komen.

Drie CNC frezers voor een freesrobot

Twijfel jij over een baan bij PM?

Lees dan de ervaringen van onderstaande mensen met het solliciteren en werken bij PM.

Agnes

Bij mijn vorige werk verloor mijn werkplezier. Ik wilde graag nieuwe dingen leren. Bij PM vond ik de oplossing: flexibiliteit, de mogelijkheid om bij te leren en gevarieerd werk. Het sollicitatieproces verliep snel en soepel. Nu ben ik rustiger, heb meer plezier in mijn werk en ben ook thuis meer ontspannen.
portret foto Agnes voor een machine

Agnes

Productiemedewerker

“Ik belde met de HR afdeling en dat klikte meteen goed.”

Portret foto Danielle

Danielle

Kwaliteitscontrole

“Het eerste contact was prettig en informeel.”

Portret foto Gydo

Gydo

Frezer

“Het contact was heel prettig.”

Portret foto van medewerker Anastassia

Anastasia

Monteur Lineaire Geleidingen

“De gesprekken met PM waren op zo’n ander niveau dan ik gewend was.”

Portret foto Daniel

Daniel

Mechatronisch Monteur

“Ik dacht dat het een ingewikkeld en moeilijk gesprek zou zijn. Maar het bleek niet moeilijk.”

Portret foto van Fadi

Fadi

Funtie

Rienk

Voordat ik bij PM solliciteerde, werkte ik op projectbasis via een detacheerder. Toen dat bedrijf plotseling stopte, stond ik voor een keuze: doorgaan met projectmatig werken of een vaste baan bij één bedrijf. Ik nam contact op met PM omdat mijn voorkeur toch uitging naar één vast bedrijf. Ik kende PM al goed en wist dat we elkaar konden helpen. Nu ik bij PM werk, doe ik wat ik leuk vind, maar met minder reistijd. Ik ben blij dat ik een nieuwe baan heb gevonden waar ik me op mijn plek voel.
Portret foto van Rien

Rienk

Mechanical Engineer

Liset

Voordat ik bij PM solliciteerde, had ik het probleem dat mijn huidige werkgever te ver weg was van mijn nieuwe woonplaats. Daarnaast wilde ik graag een carrièrestap maken richting engineering. PM begreep dit probleem en liet dit zien tijdens een kennismakingsgesprek. Ze boden me de oplossing die ik zocht, namelijk een baan dichter bij huis en een mooie carrièrestap. Nu PM mijn probleem heeft opgelost, rij ik weliswaar langer naar mijn werk, maar mijn privéleven is nu veel beter georganiseerd. Ik kan samenwonen, genieten van mijn hobby’s en heb rust gevonden in mijn nieuwe baan. Het werken bij PM bevalt me goed, ik heb gezellige collega’s en mooie uitdagingen.
Portret foto Liset

Liset

Lead Mechanical Engineer

Yvonne

Voordat ik bij PM solliciteerde, zat ik al 5 jaar thuis met knie problemen. Na mijn revalidatie wilde ik niet stilzitten en graag iets nuttigs doen. Ik ging in 8 weken een basiscursus verspaning volgen en mocht vervolgens stage lopen bij PM. Inmiddels heb ik een vast contract. Ik voel me nu goed en welkom bij PM.
Portret foto Yvonne voor Freesmachine

Yvonne

Frezer

Peter

Voordat ik solliciteerde bij PM bevond ik me in een lastige situatie. Tijdens de economische crisis waren er weinig kansen voor iemand zonder ervaring zoals ik. Ik solliciteerde bij PM en werd verrast toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. PM liet zien dat ze mijn probleem begrepen en investeerden in mijn toekomst. Nu, jaren later, ben ik gegroeid als professional en heb ik meer mogelijkheden in mijn privéleven. Dankzij PM heb ik stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling ervaren.
Portret foto Peter

Peter

Logistiek Medewerker

Fadi

Ik ben in Nederland komen wonen en na de inburgering zocht ik naar werk. Het eerste gesprek gaf direct een goed gevoel. PM wilde echt goed begrijpen wat mijn wensen waren. Ik had het idee dat het sollicitatiegesprek moeilijk zou zijn maar de vragen waren heel normaal en het voelde heel makkelijk. Het was niet zo ingewikkeld als ik dacht. Ik heb nu een passende baan in de ICT. Mijn leven is nu beter. Thuis zitten en leren is leuk maar je moet uiteindelijk iets doen voor je leven.
Portret foto van Fadi

Fadi

ICT Medewerker

Marjo

Na mijn afstuderen was ik op zoek naar werk, maar ik wist niet goed wat ik wilde gaan doen. Dit gaf een onrustig gevoel. PM gaf me het gevoel dat ik echt van waarde kon zijn. Ze lieten meteen in het eerste gesprek zien waar ik allemaal mee bezig kon gaan. Dat was al heel concreet, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Werken bij PM heeft me een nieuw leven gegeven.
Portret foto Marjo

Marjo

R&D Engineer
Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Nieuwe baan Werkenbijpm folders

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)

Gratis download

10 zaken waar je rekening mee moet houden voordat je van baan wisselt

(#3 zal je verbazen!)